Com podeu contactar amb GARFEI?

Per garantir la millor experiència possible, des de GARFEI volem ajudar-vos a contactar amb nosaltres mitjançant la informació de continuació.

Podeu fer-ho a través de:

 • Via telefònica: +34 973 15 12 43
 • Whats app corporatiu: +34 973 15 12 43
 • Correu electrònic: garfei@garfei.com

Recordeu que el nostre horari d’atenció telefònica és:

 • Matí de 9:00h a 13:00h
 • Tardar de 15:00h a 18:00h

També podeu contactar amb GARFEI a través del formulari de contacte d’aquesta web que trobareu a continuació.

Contestem els correus electrònics i el formulari en menys de 24h.

Podeu utilitzar correus específics per comentar temes concrets:

Contactar amb GARFEI

Formulari de Contacte

  Google maps

  Les vostres dades

  Les vostres dades personals que arribin a través d’aquest formulari no seran emmagatzemades, només s’utilitzaran per contestar a les vostres inquietuts i, si no hi ha un acord mercantil, s’esborraran tal i com indica el RGPD.
  També podeu consultar la nostra política de privadesa.

  Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

  Cockies

  Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

  Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

  Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.