Sobre GARFEI i l’equip de professionals

GARFEI és una empresa de topografia que ha decidit apostar per les noves tecnologies i el I+D+i per trobar nous models de negoci i ser més competitius dins del mercat de treball.
Per assolir aquests nous reptes, l’equip de GARFEI compta amb diferents professionals vinculats amb el món de la topografia, geomàtica i SIG (Sistemes d’Informació Geogràfics). Amb aquesta basant laboral, es cobreixen les diferents necessitats de projectes i solucions que es requereixen actualment.

Que sabem fer?

La nostra organització realitza tot tipus de treballs relacionats en el món de la mesura i de la geoinformació.
Apliquem les més avançades tècniques de treball als nostres treballs per oferir quelcom rigorós i de qualitat al nostre client.

 Som un equip de geòmetres joves que ens agraden els reptes i que ens agrada estar a la última en temes tecnològics.
Per aquest motiu, utilitzem la tecnologia que millor s’adapta en cada un dels serveis i/o reptes que se’ns planteja.

Miquel Garriga


Fundador de GARFEI

Apassionat de la Topografia, la propietat i la hidràulica.
Va muntar aquesta empresa per aportar, des de fa més de 40 anys, solucions al territori. Ha consolidat, demostrant dia a dia amb la seva feina, un gran nom en les terres de ponent. No hi ha lloc que no hagin sentit a parlar del “Garriga de Juneda, el topògraf que tot ho soluciona”.

Aibert Garriga


Gerent i responsable tècnic de GARFEI

Eng. Sup. en Cartografia i Geodèsia, Pèrit Judicial Topogràfic i Geòmatra Expert.
Forma part de l’equip de GARFEI des de que té ús de raó. Aporta serietat, serenitat i coherència a l’equip de GARFEI. Des de sempre, bon estudiant i bon treballador seguint els passos del seu pare. Li agraden investigar i aprendre tot lo relacionat amb les noves tecnologies del GIS i la geomàtica. És el puntal en la defensa de la propietat com a Geomatra Expert i Perit Judicial.

Aquí pots consultar el seu perfil professional